Linijski sistemi

Zašto odabrati linijski sistem za mužu krava?

Odgovor je veoma jednostavan: jer čini život lakšim!

ITC svim svojim korisnicima linijskih sistema nudi savjetovanje i podršku u održavanju sistema uz obezbjeđenje svih potrebnih rezervnih dijelova. Prednost u podršci redovnog održavanju omogućena je 95% proizvodnjom svih rezervnih dijelova u fabrici čije proizvode instaliramo, što je značajna prednost za farmere.

Ako tražite perfektno rješenje za mužu, naš stručan tim sa dugogodišnjim iskustvom može izraditi sistem isključivo prema Vašim potrebama. U skladu sa Vašim raspoloživim budžetom možemo dizajnirati vakum sistem, mužnu opremu, sisteme za pranje i laktofrize.

Pazite na svoje životinje i nemojte zaboraviti da zadovoljne životinje daju više mlijeka. Sa pravilnim vakum sistemom i opremom, uvijek će im biti udobno. Veoma jednostavno ćete uočiti povećanje u proizvodnji mlijeka.

Zatvoreni sistem toka mlijeka

U zatvorenom sistemu, možete vjerovati u kvalitetu svog mlijeka. Pomuženo mlijeko nikada ne dolazi u dodir sa vanjskim faktorima i direktno ulazi u laktofriz kroz linijski sistem kompletno izrađen od inoksnih cijevi. Uz pomoć pravilnog sistema za pranje možete povećati kvalitet mlijeka, a uz različite programe pranja smanjiti razinu bakterija.

Kontakt informacije

  • Zmaja od Bosne bb
  • 72000 Zenica, BiH
  • +387 (0)32 246-117
  • +387 (0)32 405-970
  • Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Radno vrijeme

Ponedeljak-Petak: 08.00 - 16.00
Subota: 08.00 - 14.00
Nedeljom i praznicima: Zatvoreno

Gdje se nalazimo