Templates by BIGtheme NET

 

Preduzeće d.o.o. ITC Zenica je u okviru svoje registrovane djelatnosti opremljeno i visokokvalitetnom servisnom radionicom kao dijelom postprodajne podrške našim kupcima.

Servisna radionica se nalazi na površini od cca 130m2, na adresi ul. Sarajevska 233 u Zenici.

U radionici je zaposleno 6 servisera kojima rukovodi Glavni serviser  koji se brine o organizaciji izlazaka na servis, kvalitetu urađenih servisa i zadovoljstvu kupaca/korisnika. Svi naši serviseri su prošli specijalne obuke servisiranja motokultivatora i traktora te za to posjeduju neophodne Cerifikate. Stručnosti naših servisera se upotpunjuje time što pored navedenog imaju bogato iskustvo u dugogodišnjem servisiraju  motokopačica, motokosačica, muzilica i ostalih poljoprivrednih strojeva.

U cilju što bolje snadbjevenosti tržišta rezervnim dijelovima PCP posjeduje dva maloprodajna objekta koji su smješteni u Zenici i Gračanici.

Menadžment PC Poljoprivreda kontinuirano radi na proširenju svoje distributivne mreže na cijelom području Bosne i Hercegovine koja pruža savjetodavnu podršku kupcima i podršku u obezbjeđenju i dostupnosti rezervnih dijelova.