Templates by BIGtheme NET

Od svog osnivanja 1994. godine, orijentisani smo na trgovinu poljoprivredne mehanizacije i poljoprivredne opreme. Tokom svog razvojnog puta, PC Poljoprivreda kontinuirano radi na unapređenju pružanja usluga svojim kupcima kroz stručno osposobljene zaposlenike. Stavljajući potrebe kupaca na prvo mjesto, PC Poljopriverda je fokusirana na stalno proširenje asortimana proizvoda koji će kupcima olakšati i unaprijediti djelatnost kojom se bave.

Početkom 2000. godine PC Poljoprivreda započinje s proizodnjom plastenika. Dugogodišnjim unapređenjem i poboljšanjem, danas u svojoj paleti nudi više tipova plastenika koji omogućavaju profesionalno, kontrolisano i profitabilno bavljenje proizvodnjom povrća i cvijeća.

PC Poljoprivreda, kao član grupe ITC uveo je i primjenjuje Sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 i Sistem upravljanja okolišem ISO 14001.

Misija i Vizija PC Poljoprivreda

MISIJA
Naš primarni cilj poslovanja je omogućiti našim kupcima sticanje osnovnih ili dodatnih prihoda kroz profesionalno i hobističko bavljenje poljoprivredom.

VIZIJA
Da budemo pouzdan partner koji prati i prilagođava se uslovima društvenih i ekonomskih promjena ali i predviđa nove trendove u poljoprivredi.

Postani dio našeg uspješnog tima | pošalji svoj CV

Maloprodajni objekti

Zenica

Gračanica